8 heta sex positioner som är ännu varmare med leksaker för sex

Innan vi börjar, notera om dessa sexleksaker: jag plockade sortiment av leksaker som jag älskar till den här artikeln och blandade dem och kompis med olika positioner. Jag älskar de här leksakerna, men du kanske inte … vi är alla olika. Lyckligtvis är världen av sexleksaker stor! Utforska och hitta perfekta leksaker som passar dina önskningar och budget.

Något att tänka på med många av dessa platser: čepove / vår prostata partner kan bära genombrott, och i fallet med vaginalt samlag och mottagande partners. Människor med penisar kan inte installera och ringarna för en penis.

Dessutom, för piercing partners som ylar, Sportsheets är ett utmärkt val för din första broderi, även erbjuder ett kit som innehåller två kisel dildo-och.

Nu, ta en titt på ett par roliga sex position hur skulle du testa när du vill attackera lådan med leksaker!

Spela vänliga sex positioner för alla

Position pasjeg stil

Doggy-Style gör så stor tillgång för installation leksaker! Det finns mycket utrymme för genomförandet av dildo på klitoris eller perineum hos din partner, tillräckligt med utrymme för en partner som tar att använda en walker – men det finns bara en fest! På den övre bilden är en partner trevlig att njuta av med de magiska punjivom vibrationerna.

Andra stora typer av leksaker för denna position:

För personer med klitorisima: WeVibe Touch, WeVibe Tango

För personer med penisar: Fleshlight Quickshot

Placeringen av skedar

Skedens position är varm och intim och ger gott om möjligheter att använda sexuella leksaker. En Partner som får kan luta sig på prodornog partner eller använda leksaken på dig själv eller lämna den i händerna på din partner, som kan nå runt och använda leksaken på dem. På den övre bilden spelar dessa älskare med LELLO MONA 2.

Andra stora typer av leksaker för denna position:

För personer med klitorisima: en trollstav för laddning, WeVibe Touch

För personer med penisar: Fleshlight Quickshot

Danscirkelns Position

Position Lap Dance hon har några av samma fördelar som läget för sked sex, med den extra attraktionen är att vara lite mer aktiv för en partner som tar emot. Här mottagande partner kan styra mer åtgärder och i en idealisk position för att använda leksaken på dig själv. Den här bilden är den partner som får redo för användning av Womanizer Liberty-och.

Andra stora typer av leksaker för denna position:

För personer med klitorisima: en trollstav som fyller, Wevibe önskan

För personer med penisar: Fleshlight Quickshot