SMÄRTFRI FÖRLOSSNING: EN NY BEDRIFT MED LUSTGASPATRONER

Även om det finns mycket prat om tekniker som gynnar smärtfri förlossning, finns det i verkligheten väldigt få Sverigeska sjukhus som garanterar parturienten säkerheten att kunna använda den vid arbetstiden.

Läs också: Här köpte vi billiga lustgas patroner på nätet
Läs också: Jämförelse av billiga lustgas patroner med hemkörning
Läs också: Här köper du billigast lustgas tuber i Stockholm!
Läs också: Sveriges billigaste lustgas patroner

Samma epidural, som måste överenskommas i förväg, kan endast övas vid ett visst Arbetsstadium och endast i närvaro av anestesiologen (om han därför inte är närvarande i avdelningen, är den medicinska personalen inte behörig att utföra den).

Läs också: Här kan du köpa billiga lustgaspatroner i Stockholm
Läs också: Billigast lustgaser köper du här
Läs också: Här bästa lustgas butiken i Stockholm

Användningen av alternativa tekniker, eventuellt lätt att använda av någon, på vilken dag som helst i veckan och utan alltför stora risker för kvinnor, kan bara vara en prestation som leder Sverige tillbaka till normerna i de mest avancerade europeiska länderna (och inte Europeiska).
Smärtbehandling är i själva verket en rätt som någon patient har rätt till, Alltid och i alla fall. Och det förnekas i stället alltför ofta mer än någonting för organisatoriska och byråkratiska frågor.

Läs också: Jämför lustgas butiker här
Läs också: Vart du hittar billiga lustgas patroner online
Läs också: Lustgas patroner som är billiga att köpa


I den meningen är både Buzzi i Milano och Umberto I i Rom bland de mest uppmärksamma strukturerna för den förväntade moderens behov och varför inte? även barnet.